Doelstelling

Ons doel is de meest vooruitstrevende en toekomstbestendige kinderopvang van Nederland worden. Bij ‘gewone’ kinderopvang leren peuters weinig specifieke dingen maar gebeurt alles voornamelijk spelenderwijs.

De School uit de Toekomst wil de toekomstige onderwijsontwikkelingen in het nu brengen voor kinderen die voor de toekomst geboren zijn.

Ons doel

Ons doel is de meest vooruitstrevende en toekomstbestendige kinderopvang van Nederland worden.
Bij ‘gewone’ kinderopvang leren peuters weinig specifieke dingen maar gebeurt alles voornamelijk spelenderwijs.

Uit wetenschappelijk onderzoek is echter gebleken dat kinderen in de leeftijd tussen 9 maanden en 4 jaar de grootste leerbehoefte hebben. Deze leerbehoefte is inherent aanwezig. De ‘gewone’ kinderopvang is daar niet mee bekend en dus ook niet op ingesteld (Glenn Doman heeft tijdens zijn onderzoek gevonden dat een kind na ongeveer 90 seconden is uitgekeken op een speeltje).

Binnen onze doelstelling vallen: leren lezen, leren rekenen, leren schrijven en tekenen, encyclopedische kennis opdoen, verschillende talen leren en spreken waaronder gebarentaal, optimale lichamelijke ontwikkeling, ontwikkeling van de 6 zintuigen, en uiterlijk: leren zwemmen, leren koken, leren omgaan met dieren en planten, leren speelgoed programmeren, technische inzicht ontwikkelen enz.

Onze kinderopvang/school is hierdoor een toevluchtsoord voor hoog-sensitieve en hoogbegaafde kinderen.